Vista and Flash

Need help with our website or game servers, have a suggestion? Need help with your server? Post it here.
User avatar
poorman
Multi Kill
Multi Kill
Posts: 158
Joined: Mon Aug 29, 2005 12:00 am
Location: Ohio
Contact:

Vista and Flash

Postby poorman » Thu Apr 05, 2007 11:54 am

On our machine they were not playing nice, telling us that we needed flash player when we had already installed it numerous times. This kept the frontpage of this site, and may other sites from working properly. If anyone else is having issues, I found this fix.

http://www.jasondunn.com/vista-flash-problem-youtube-250
Image
Image
User avatar
Sauron
Monster Kill
Monster Kill
Posts: 1475
Joined: Tue Oct 04, 2005 12:00 am
Location: israel jerusalem
Contact:

Postby Sauron » Thu Apr 05, 2007 11:57 am

dammmm vista
Image
Image
User avatar
MikeAnime
Ultra Kill
Ultra Kill
Posts: 859
Joined: Sat Aug 27, 2005 12:00 am

Postby MikeAnime » Thu Apr 05, 2007 1:45 pm

i had no issues with flash and vista.

i got home prem. full version.
User avatar
Sauron
Monster Kill
Monster Kill
Posts: 1475
Joined: Tue Oct 04, 2005 12:00 am
Location: israel jerusalem
Contact:

Postby Sauron » Thu Apr 05, 2007 1:48 pm

as alweys...i think that there is another year untill vista will be more comftble to use..
with all the updates
Image

Image
User avatar
MattMan
Site Admin
Site Admin
Posts: 1464
Joined: Thu Aug 25, 2005 12:00 am
Location: New York
Contact:

Postby MattMan » Thu Apr 05, 2007 8:30 pm

I had the same problem. I fixed it by using the flash plugin uninstaller http://www.adobe.com/cfusion/knowledgeb ... d=tn_14157 and simply reinstalling it..
Image
User avatar
THC_M1K3YP00H
Multi Kill
Multi Kill
Posts: 221
Joined: Mon Oct 10, 2005 12:00 am
Location: Ft. Smtih Ark.
Contact:

Postby THC_M1K3YP00H » Fri Apr 06, 2007 2:44 pm

Vista Home Premium, Scammed edition,


ROFLMAO :lol: :lol:

Your the man Matt :twisted: :twisted:




I won't Put Vista on anything I have, till the time I am totally forced too by Microjunk :evil: :-x
I have disabled any Updates from Microjunk, I think they will Force the Upgrade by a Junk Update that Fracks up everything on your machine.
Watch for it , Wouldn't be the first OS that Bill Gates has put out, Requiring a Upgrade :evil: :evil:
Image
User avatar
Sauron
Monster Kill
Monster Kill
Posts: 1475
Joined: Tue Oct 04, 2005 12:00 am
Location: israel jerusalem
Contact:

Postby Sauron » Wed Apr 11, 2007 9:38 am

well put M1K3YP00H
Image

Image

Return to “Server/Website Help & Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests